Përfshihuni në the24

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinthe24 po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

71

Vargje

170

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për the24 përmban aktualisht 71 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e the24, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti