Përfshihuni në thePage

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinthePage po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

29

Vargje

170

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për thePage përmban aktualisht 29 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e thePage, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti